Geldstromen door de Wijk FESTIJN

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET GELDSTROMEN DOOR DE WIJK FESTIJN OP 4 FEBRUARI 2016 IN UTRECHT

Het Geldstromen door de Wijk FESTIJN biedt een verscheidenheid aan werksessies, presentaties, pitches, debat en ontmoetingen om verbindingen aan te gaan met ontwikkelingen binnen en buiten je eigen werkveld die leiden tot MEER WAARDE uit geldstromen en lokaal vermogen voor wijk, buurt en dorp, én voor overheden, instellingen en ondernemingen.

Leer van elkaar en met elkaar in prikkelende werksessies en verrassende ontmoetingen, hoe ondernemerschap MEER WAARDE haalt uit geldstromen door de wijk en lokaal vermogen. Wat en wie zijn daarvoor nodig? Wat zijn de succesvolle voorbeelden en hoe hebben zij hun succes bereikt? Wat levert het de overheid op, de corporaties, de welzijns- en zorginstellingen? Wat kan ik zelf doen in mijn omgeving en in mijn werk?

Het Geldstromen door de Wijk FESTIJN is er voor, door en met ondernemers, bewoners, professionals en bestuurders, uit wijken, buurten en dorpen, en gaat over wonen, werken, zorg en welzijn, ondernemerschap en verdienmodellen, geldstromen en vermogen, regels, rollen, processen en financiering, en bovenal over MEER WAARDE uit de onderlinge verbindingen.

Het Geldstromen door de Wijk FESTIJN is een initiatief van NewFuture-partner Pieter Buisman en Nathan Rozema van Labyrinth. NewFuture-partner Herman Timmermans verzorgt een van de werksessies: Over bloeiende dorpen en andere andere gebieden: waardecreatie vanuit lokaal vermogen.

Ga voor voor inschrijving naar Geldstromen door de WIJK FESTIJN